Tillbaka Igen.


Har helt glömt bort att lägga upp ett inlägg, men nu så tar jag mig tid ige. Skolan har inte alls gått bra förra veckan gick faktiskt inte en enda dag, men men jag ska försöka att klara mig bättre den här veckan och komma igång igen.

Sista dagen i dagen vi hade kvar i varberg så åkte vi till göteborg och gick runt och kollade runt lite sen så åkte vi och träffade Tobbe och Sara och gick på en tapas bar åt riktigt god mat och drack riktigt god öl.

På lördagen när vi kom hem så drog jag, tofflan och meghan ut till vanilla. Hade det riktigt kul, men kvällen gjorde mig jävligt så pank.

Onsdagen drog jag ut igen men den här gången med Elin och Stefi, vi drog först till Wallmars och sen till något annat mysigt ställe och förade sen vidare till klubb Onsdag.

Sen när nästa helgen kom var det försenad halloween fest med tofflan, och patricios 40års fest på lördagen.

Det är väl ungefär det som jag har gjort på den senaste tiden, har haft det riktigt kul suger bara att jag inte har klarat av skolan något bra. Det var väl allt som jag hade att säga för tillfället.

 


Chau Chau

TORSDAG


Ännu en annan dag här i Varberg, som vanligt blev det först en promenad med hundarna, sen att ta det lugnt. På eftermiddagen så åkte vi till Åkulla och tog en promenad i de otroligt vackra bokskogarna. Meghan gjorde en riktigt god middag men annars har dagen varit väldigt lugn.. Imorgon drar vi nog till Göteborg och går på stan och någon pub eller nåt. Kommer nog bli en riktigt skön dag.

Paso algo re scary hoy, meghan estaba saqado fotos en el bosque y dsp veimos una de las fotos y habia algo como un nube en la foto, q no podiamos ver con solo los ojos. Por ahi era un espiritu o algo asi, jaja quien sabe.
Esto es para una persona que conoczo, a veces me pones tan enojada. Sos egoista solo piensas en tu misma y no puedo hacer nada, xq ya es demasiado tarde. No puedo seguir asi, tenes una personalidad muy fuerte siempre decis cosas de joda pero resultan en lastimar a la otra persona. CALLATE!

Chauu



ONSDAG


Försov mig imorse vaknade vid 11, så var tvungen att skynda mig upp och iväg med hundarna tog en runda själv genom kohagen bort mot stranden och sen så genom fårhagen och så tillbaka hem.

Sen drog vi in till varberg och shoppade lite, köpte en top på MQ och bh + trosor på H&M, fan man blir pank så fort!
Fram mot kvällen så köpte vi Thai mat, och jag färgade min systers hår guldbrunt kan ju bara meddela alla, för att vara en person som aldrig färgat håret eller färgat de på någon annan så är jag GRYM. Blev riktigt, riktigt snyggt och ser helt naturligt ut. Vid 10 tog jag och meghan en liten kvälls runda med hundarna.
Chau


TISDAG


Gick upp relativt tidigt åt frukost och kollade på nyhetsmorgon, sen tog jag och farmor en riktigt skön promenad medans meghan log och sov.
Jag var tvungen att dra iväg och köpa koppel till min Idun, eftersom hon har blivit expert på att slita sönder koppel, ingen aning på hur hon lyckas men på något vis så gör hon iaf alltid det. Kanske är det jag som har änglavakt när kopplena går sönder eller så är det bara lilla Idun som är jävligt stark. Tog en promenad till sen med meghan när vi kom hem igen, var tänkt att vi skulle ta och gå ner till Träslövsläge men det blev inte riktigt så då meghan ”gjorde en pamina”, Idun och Gyda började leka när vi gick och tog en massa foton nere vid stranden, och då får Gyda för sig att hon ska hoppa över en liten bäck i sanden men de meghan var inte riktigt med på noterna så hon ramlade med rumpan rätt ner i sanden och vattnet haha =)
Så med hennes röv full av sand tog vi oss sakta hem igen, men nu eftersom rundan blev ganska så kort måste jag ut med hundarna ganska snart igen….
Nu måste jag bara vara noga med att skriva att varje bild som meghan har tagit, om jag skulle vilja ha dem (eftersom jag inte har en egen kamera som är bra) ska jag vara jätte noga med att säga att det var hon som var fotograf… fattar inte varför menmen, jag får väl ta och göra det.  Sen så var det helt plötsligt okej igen…
Kände mig lite irriterad fram imot eftermiddagen så jag selade hundarna och tog mig en cykeltur, när jag kom bort mot havet såg jag en av de vackraste solnedgångarna som jag sett på länge. Kändes som allt stod stilla medans hundarna drog mig fram på den asfalterade vägen längst havet, och solen gick ner långt bort ute i havet. Den irriterade känslan som jag tidigare hade känt var som bort blåst.
 CHAU CHAU



MÅNDAG


Gick upp tidigt imorse och gick ut med hundarna, var riktigt skönt och inte lika kallt som jag trodde det skulle vara. Fram mot 12 så la vi in hundarna i bilen och begav oss till Varberg, där vi gick runt på stan och drog senare till Varbergs fästning, himlen var blå och solen var framme men man frös ändå då den kalla vinden blåste in från havet. Så duktig som jag alltid är så fick jag för mig att ta båda hundarna och gå ut på det hala klipporna, sen när jag ska gå ner är det en stor vattenpöl precis nedanför klippan så jag tänkte så smart som jag är att jag kan ju hoppa över pölen så det gjorde jag också men hade inte tänkt så långt att gräset runt pölen skulle vara halt så när hundarna for över pölen så drog de tag i mig och jag halkade och for rakt ner på rumpan såg ut som jag hade grönt bajs över hela mig haha!  Skönt att man kan skratta åt sig själv iaf =)

A veces soy tan estupida jaja me cai hoy en el pasto q estaba todo mojado. Fue tan divertido y toda mi ropa se ensucio pero bueno a veces pasa.

No saben como los extranio, me hacen mucha falta!
Quiero que vengan aca para visitarme asi les puedo mostrar Suecia que es hermoso!
Ayer empezo el invierno de verdad, teniamos que poner el reloj una hora para atras.
Son las cinco aca y ya esta oscuro,, eso me hace sentir triste.
Ahora estoy ayudando meghan con su sueco, va re bien pero tiene problemas con las letras å, ä, ö.
Pero en un rato, me tengo q ir a caminar con los perros en el frio del viento afuera.

Chau Chau




VARBERG DAG 1.


Framme i Varberg, ska vara här med farmor, farfar och Meghan sen har jag även med mig mina små älsklingar mina hundar. Kommer inte att få sova mer än 8 timmar i natt, fan haha.

Tog ungefär så där en 6 timmar att komma ner hit till Gamla Köpstad och har regnat nästan hela vägen, hoppas verkligen att de blir bättre väder imorgon. För då så drar vi nog in till Varberg går och tar en öl och tar det lugnt. Just det jag skulle behöva nu. Utanför hörs viden blåsa och mörkret ligger så tätt att man knappt ser handen framför sig om det inte vore för månens milda ljus. Just nu sitter jag hemma i vardagsrummets värme dricker öl och kollar på singing bee, måste säga att det programmet är riktigt dåligt . Men snart måste jag ta och gå härifrån ut i kylan och blåsten och gå kvälls promenaden med hundarna. Precis innan vi gick och la oss så hade jag och syster ett litet snack, säger bara: dramadramadrama.
Hoppas att ni alla har en riktigt skön Söndags Kväll!
Chau


RSS 2.0