Viernesss

Sitter hemma i soffan med mina tre hundar o degar, har varit en riktig degar dag idag.. vart ute med hundarna städat köket lite grann och sen har jag också försökt att få lite plugg gjort men de gick inte särskilt bra..
Nu sitter jag här och väntar på att John ska komma över, blir en lugn och skön fredag kväll känns som om de är just de som jag behöver nu!
Mitt horoskop för idag verkar stämma ganska bra..

Oroa dig inte om du känner dig avskärmad från omvärlden.
Det är ett tillfälligt moln på din himmel.

me re molesta

Reina har varit jätte jobbig hela natten , hon väckte oss vid 4 på morgonen och John var snäll nog och gick ut och rastade henne en snabbis, men så fort hon kom in igen o vi låg i sängen o försökte sova började hon gnälla igen. Hon som vart ute o flängt hela dagen igår ändå verkade hon inte nöjd men tillslut så hoppade den lilla upp i sängen o somande så sött o vi med. Idag fick jag iaf sova till 10 innan hon ville ut o bli rastad igen så john åkte till jobbet och jag begav mig till hundgården. sen gick ja och köpte lunch o nu sitter jag här o hade tänkt att kolla en till gång på Dagens Man som John var med på igår. Såg het ut i tv-rutan! Men fan va jag inte kände igen den John som de visade på introduktions videon haha 
var inte alls jobbigt att kolla på som jag trodde att de skulle va, fast kom ihåg hur dåligt jag mådde när han spelade in skiten.  

.. Alltid ska de vara någonting som jag gör fel, jag vet jag är inte perfekt men är ibland såna saker så jag börjar undra var de inte bättre att bara vara tyst? Jag är inte alltid världens snabbaste person, men varför måste man göra de till ett problem? Jag vet att jag är väldigt självdestruktiv och jag arbetar med det hela tiden men de är ingenting som bara försvinner över en dag.. Glöm inte de.

Nä nu ska jag återgå till att packa ihop mina saker då jag ska åka hem snart..
Hoppas ni har en bra torsdag! 
..hoppas att min blir bättre.. 


me fuiii de casa

Äntligen har man kommit bort ett tag, känns riktigt skönt faktiskt! Inte för att jag har haft så mkt för mig förutom att behöva gå ut med lilla reina hela tiden. haha ;)
John är på jobbet nu så jag sitter här vid datan o kollar på tv med Reina och Mr Tony!
Blir nog kvar här i natt med och så åker jag hem imorgon kväll då tim ska bort över helgen så jag måste ta han om alla monsterna. Nä nu ska jag gå o diska klart o börja förbereda Reinas middag.
Hoppas ni har ett bra höstlov!! eller ja en bra vecka för er som inte har lov.

mejor

Sov ända fram till 12 idag, så de var bara att skynda sig upp o gå ut med hundarna. Gick bara en liten kissrunda gav dem mat o sen drog jag en längre runda i skogen med dem! Kändes skönt att komma ut i de tråkiga höst vädret ett tag, tror de va de som jag behövde o att vara själv ett litet tag. Känns bättre nu iaf!

Håller på att skriva en shopping lista nu , jag och Tim måste åka och handla när han vaknat då vi knappt har någonting hemma. Fast jag kommer inte på något gott som jag har lust att äta under veckan.. har tappat matsuget lite..
Nä nu måste jag ta o hoppa in i duschen skulle nämligen tippa på att jag luktar ganska illa just nu hehe.



pensamientos

Kan inte sova,, har alldeles för mycket tankar som surrar i mitt huvud. Känns ibland som att de är overkligt de som händer just nu,, är allt bara en dröm? Klart inte allt är någon dans på rosor, skulle faktiskt kunna säga att de är som att gå på taggarna just nu. Så fort jag kommer bort från tryggheten, närheten så börjar mina tankar direkt att trycka ner mig att få mig osäker. Jag är trött på de! Jag vill stå stark, kunna ta skit, kunna argumentera tillbaka om jag tycker att någonting är fel! Jag vill också lyckas i livet, jag vill inte vara någons börda, vill kunna ta hand om mig själv!
Tror att jag skulle må bättre av att komma bort härifrån ett litet tag..

vart tog helgen vägen?

Helgen har passerat väldigt fort!
I fredags blev de en väldigt tidig utgång, med sofie, John o micke. Vi drog till ballbreaker vid gärdet o drack öl spelade biljard o sen drack vi lite till o spelade bowling :) väldigt bra början på kvällen! Sen drog vi oss till collage, dansade o skojade o spanade in snyggingen david da silva som stod ute i innergården haha Sofie dreglade o dreglade haha. Vi drog dock hem realtivt tidigt. grymt kul kväll :P
I lördags sov vi bort hela förmiddagen sen gick vi iväg o köpte sushi :) o kollade på 24 sen städade vi lägenheten en liten snabbis då de skulle komma över 2 pers o kolla på den. Sen åkte vi me dem till luma o kollade på deras 2:a som var jätte fin! Hoppas verkligen att allt nu går vägen o vi får den.
John fick även ett nytt jobb i fredags o han börjar jobba där redan på måndag! GRATTIS ÄLSKLING <3

Nu är jag hemma igen o sitter i min säng o drömmer mig bort :)
HÖSTLOV i en vecka kan de bli bättre?





miercoles y jueves

glömde uppdatera igår,,

Onsdag: vid halv 7 satte jag mig på bussen och åkte hem till John , vi gick och handlade sushi o sen bestämmde vi oss för att gå o kolla på filmen UP på bio ;) Helt underbar film , fast var fakitskt otroligt mkt känslor i filmen så man blev lite berörd ibland men den var också såklart riktigt riktigt KUL haha , de e verkligen en film att gå o se!! Blev en riktigt spontan kväll o riktigt kul , precis som de ska va!

Torsdag: Började dagen med att sova bort hela förmiddagen, var helt utmattad, orkade inte göra något vettigt så vi kollade på harry potter and the half blood prince. Hade inte sett den förut, men den va bra! Sen ringde ja Elin o hon åkte in till centralen o möte upp mig där vid 4 sen åkte vi hem till mig och gick på 1h promenad med vovvisarna.
Tack för sällskapet min underbara kusin :)

Blev en sen kvällspromenad med hundarna också o ja kom inte i säng förän vid 00.30 vilket inte är så jätte smart då jag måste gå upp vid 05:45 om jag ska komma itid till skolan.. o jag behöver en hel natts sömn.

De var nog de, för de två dagarna iaf.
o nu är de iaf fredag o helg o nästa vecka är de HÖSTLOV!!!


Libra


Nu är det dags att göra affärer med andra.
Det här är ett bra tillfälle att ingå ett kompanjonskap.

Räknas de om man har köpslagit me Emil att ta hundarna ikväll och imorgon bitti? (han fick 2 cigg) hehe.

Idag har de vart FN-dag i skolan, typ ingen som var där. Ganska onödig dag men väldigt skön, o viktigt för mig att få närvaro. Vi kollade på filmen lilia 4-ever, har sett den förut, de e en grymt hemsk film o första gången som jag såg den grät ja floder. Den går väldigt bra att beskriva med 2 ord: HEMSK & ÄCKLIG.

Nä nu ska jag ut och dra med hundarna :) dags för lite träning för dem o så kan jag lata gärnet istället :P

apartamento

Ännu en dag har passerat, o snart är de höstlov!! Gud vad underbart de kommer att bli ser verkligen fram imot de :) Behöver lite lugn o ro, fast de kommer de väl inte bli ändå kommer väl antagligen bli fast här hemma med hundarna o ingen som kan hjälpa mig ta hand om dem..

Denna dag har spenderats till att gå upp tidigt för att ta mig iväg till skolan, kom otroligt nog itid!
Slutade vid 1 o åkte hem till John, sen åkte vi för att titta på en lägenhet i hammarby sjöstad. Området är som alla sagt ortoligt fint o charmigt, känns inte alls som om man är i stockholm längre. Finns skogsmarker nära så att reina skulle nog trivas utmärkt. De ända är att de är lite väl dyrt tycker jag!
Den lägenheten som vi kollade på var en 2:a. De första som slog mig när vi kom in i lägenheten var shit jag är i ett sjukhus, allt var så vit o enkelt o det var inte mkt till liv alls i lägenheten, men sånt går ju alltid att fixa. Lite höga växter, tavlor o lite annat sånt. Men vi får se vad vi bestämmer oss för. Vi ska kolla på 2  lägenheter till i samma område, sen om vi inte tycker om de heller så får vi kolla på annat håll eller så avvaktar vi helt enkelt. De är inte direkt ett beslut som man bara tar över en natt direkt.


hammarby sjöstad, hur vackert som helts!

Nä nu måste jag verkligen gå o lägga mig måste upp tidigt imorgon!
GodNatt sov så gott!!
Chat

cansada

Är skit trött o deprimerad idag.. Kan inte riktigt sätta fingret på varför.. men de e bara så jag känner, ligger nämligen fortfarande kvar i sängen orkar knappt resa på mig, känns som om mitt huvud snart kommer att explodera! Men jag måste snart ta mig upp ur sängen o gå eftermiddags promenaden med hundarna.. De kanske e de som jag behöver? Och att sen lägga mig i badet.. sätta på lite musik o försöka att inte somna för då skulle jag nog fakiskt drunkna så liten som jag är.. kanske inte skulle va så lyckat. Måste ta o plugga sen, har mycket att ta igen. Vet bara inte vart ifrån jag ska få energin..? Va brukar ni göra de dagar då allt bara känns tungt, som om man kan ligga i sängen i all evighet o bara tänka på sig själv o ingen annan? När man gråter o är deprimerad men inte vet varför..?

Libra


Var försiktig när du gör inköp nu.
Spar alla kvitton.
Gör inte slut på alla dina slantar på en gång.



Q dia mas buena

Idag va jag ute på en långpromenad i de fina höstvädret med mina monster, var helt underbart o kände att detta skulle bli en riktigt lugn o helt enkelt en bra dag!
Vid 6 tiden så kom Matilda över, o vi har snackat en massa druckit te o ätit varma mackor o bestämt oss för att dra in tidigt till stinsen i morgon för att kolla på lite skor o äta lunch. Vi har även hunnit med en liten promenad :) Matilda blir kvar här inatt ;) blir enklare och smidigare för oss att rulla iväg imorgon då!
Nä nu ska jag ta o sova hoppas att ni också har haft en bra dag!



Regalos

Hade en jätte trevlig födelsedagsmiddag igår me familjen, mormor, familjen edlund, familjen österdahl o John.
Finns väl inte så jätte mkt mer att berätta om de..
Här kan ni se en blid av lite grejer som ja fick :)



GRATTIS TILL MIG SJÄLV!!

Idag fyller lilla jag 19 år :)
Ikväll blir de middag med släkten!

Libra


Det här är ett bra tillfälle att köpa nånting nytt i klädväg.
Du tycker om det du ser i spegeln.




No creo en el jámas

Cuando la vida me da golpes 
Y me manda para el suelo
Es cuando yo mas siento
Que tengo que levantarme
Que dar la cara al miedo
Es una forma de vencerlo

No voy a darme por vencido
No voy a darle mi vida al miedo
El miedo es un asesino
Que mata a los sentimientos
Se que no estoy solo

Libra


Njut av en lugn stund i vackra omgivningar.
Gå ut i parken.
Smyg iväg på en kopp kaffe på ditt favoritfik.



Miedo.

Måste släppa taget om min osäkerhet, varför försvinner den aldrig? Måste våga ta risker, sluta tro att allt ska gå fel hela tiden.. Varför ska jag alltid först tänka så negativt? Är rädd för att de inte kommer att funka.. Va ska vi då göra?




Libra


Du är ambitiös i dag.
Jobbar du hårt kan du uppnå en hel del.
Din uthållighet är beundransvärd!



shopping :)

Shit de är alldeles för tidigt för att vara uppe redan nu på en lördag morgon, men jag ska vara utanför Åhlens vid 11 o träffa upp mamma, farmor, Isa och Pia. Tror inte att de blir någon mer som följer med.. Mamma ska köpa kläder till mig i födelsedags present, så jag hoppas verkligen att jag hittar något. Sen får jag nog försöka hitta något till henne också..

Filmen igår va riktigt bra! Bra gjord, bra skådespeleri, bra story tyckte jag ändå. Den är värd att se!

Ikväll ska jag o John hem till Bg, tänkte kolla på matchen, dricka lite o fira att våran lilla Bg har fyllt 19 ;)
Får se vilka fler som kommer :P

Surrogates

Nu ska jag snart dra iväg på bio för att se Surrogates , en film med Bruce Willis, hoppas att den e bra, ja tror att den kommer att va de :) 

Triste

Blir inge Mexiko för min del :( Hade ett möte med Andreas idag för att se om jag möjligtvist skulle kunna få ledigt i 3 dagar runt höstlovet, men tyvärr kan jag inte få det! Fan hade verkligen behövt den där semestern. Men de får bli någon annan gång.. Jag har väldigt mycket plugg att ta igen, så de får väl bli de som mitt höstlov kommer att spenderas till att göra.. Någon som kan hjälpa mig?
Nä nu ska jag ut i skogen med hundarna, en lång promenad i höst solen!

Libra


Det här blir en rastlös dag.
Ställ inte till problem nu bara för att du vill se vad som händer!



Mexikooo

Åkte från John vid 11 till Universitetet, o där träffade jag upp Nellie, Andrei o Gabbe. Sen gick dan relativt fort.. vi var på en föreläsning vid 12 om nazityskland och sen åkte vi till centralen för att äta lunch och vid 3 började nästa föreläsning om parningsbeteende och hormoner typ, men de va inte alls va vi trodde de skulle va.. Va en snubbe som snackade om guppys du vet sånna fiskar som man hade i akvariet när man var liten. Men kände mig duktig som gick iaf.

Men nu ligger ja här i sängen jätte hungrig o med dånande huvudvärk o väntar på att mamma ska komma hem. Hon ringde mig nämligen idag o sa att hon hittat jätte billiga biljetter till Mexiko, så nu hoppas jag att jag kanske kan få åka dit över höstlovet skulle vara helt underbart få träffa Alicia igen och att få prata spanska. Vi får se va hon säger när hon kommer, de som hon hittat kostade runt 4800kr per person o de e väldigt billigt för en resa fram o tillbaka till Mexiko för lite mer än en vecka! Men kommer säkert inte bli av men de skadar ju inte att hoppas iaf..

un dia aburrido

Idag försov jag mig så de va bara att ta en snabb dusch o sen dra iväg, hade tid hos ungdomsmottagningen idag för att få ut ett nytt recept på p-piller. Nu har jag en prövo period på 3 månader med ett annat märke som heter cilest. För att se om jag mår bättre av dem är neovletta som jag åt förut.
Sen har jag varit ute med hundarna också, på en långpromenad var riktigt skönt!

Imorgon ska jag till stockholms universitet med några från klassen, så tänkte åka hem till John ikväll sen åker jag därifrån på morgonen.


Libra


Ägna dig åt en del efterforskningar.
Du är uthållig och bestämd, så det är bara att sätta igång.



ja vill också ha! Hehehe

Åhhh när man träffar sånna här små söta underbara barn , så vill man också ha en att ta med sig hem hahah tänkte nästan sno med mig den här lilla tösen som heter Greta. Matilda är den lyckliga tjejen som ser efter henne 3 dagar i veckan ;) Känner mig lite avundsjuk, men jag ser ju bara de bra sakerna haha. En snorig, dreglande super glad jätte söt bebis. Hm är nog lite för ung för att bli morsa nu va? haha
Men hon är bara såååå söt!

Åh här har vi en liten matilda också, som inte vill vara med på bild, så hon fick gömma sig bakom mössan :)




ännu en fin höst dag

Nu bär de av till skolan , för två timmars lektion i multimedia, sen ska ja in till stan för att träffa matilda en liten stund o sen hem ut med hundarna o plugga. Tror inte jag kommer hinna att göra så mkt mer.. Hoppas dagen blir bättre än igår!
Nä nu måste jag sätta på mig mina klackskor o gå ner till bussen ;)


Libra


Det finns indikationer på svikna för­hop­­pningar i din sektor
– men också på att du ­föreslår en bra lösning.


No aguanto mas ..

Hur fan ska jag klara av 3:an..? Måste verkligen dra mig i kragen nu, har hur mkt som helts kvar från 2:an.
Ska ha möte med andreas snart och lägga upp en plan på hur jag ska kunna ta igen de som jag ligger efter i...
Men problemet för mig ligger inte i de att jag inte kan, utan jag saknar motivationen. Jag kan inte se studenten framför mig, den är för långt borta.. Men jag måste hitta något annat, nåt som får mig att sätta mig ner plugga, ta mig iväg till skolan. För som de är nu så kommer jag inte att klara av de, gå till skolan ja det kan jag klara av, men att göra alla läxor, plugga till alla prov så jag kan få bra betyg lr iaf godkänt, de är där mitt problem ligger nu. Ja vet att jag bara bablar på just nu.. försökte ringa o prata me en person som sa att den skulle va där för mig och hjälpa mig med de här men de gick inge bra, den personen va upptagen me annat..
Vet inte riktigt va fan jag ska göra med mitt liv, vet inte riktigt vart jag ska vända mig.. Man vill inte vara en börda för andra, men ibland behöver man en hjälpande hand. Fast jag har väldigt svårt att be om de.... :/
Men nu ska jag släcka lampan och krypa längre ner under täcket, lyssna på min audio book o försöka sova!
Buenas Noches

Höst träning!

Nu har jag börjat dragträningen med Reina, var första gången som hon drog idag. Otroligt nog gick de jätte bra! Fast blev bara en kort runda då hon fortfarande är ung (snart 11 månader) så hon får inte dra för tungt och för länge så jag valde att koppla alla tre hundarna till cykeln, sen se till att reina sprang på hela tiden utan att leka o stanna o kissa.
O de funkade hon spang på bra, stannade inte en enda gång förutom när ja sa till att de fick stanna.
Så är de bara att fortsätta träna hundarna för vintern då de kommer att få dra mkt!


FELIZ CUMPLE

GRATTIS BG!

Min underbara vän,
Tack för att du alltid finns där för mig!
Dig kan man ringa när som helts,
o man vet att du finns där för att hjälpa en.
Vi har många år av vänskap framför oss :)



Nu är du 19 år ;)
O snart jag med hehe

Libra


Något öppnar nu nya möjligheter för dig,
det gäller att du inte faller undan för någon initial svårighet.


Viernes

Tänkte bjuda på lite bilder från i fredags :P Enjoy!


henry, tunnel o en Elin


Hm.. don't ask..

lite mer dricka senare, o detta e resultatet..
Ja o Elin försöker äta uppvarandra..

Elins super heta party trick ;)
Går hem hos alla killar!


:'(

FAN FAN FAN
tappde mitt busskort på tåget på väg hem idag. Som tur var så va de en snäll busschaför så jag kom hem från norrviken iaf.. MEN FAN HUR LYCKAS MAN??
jävla piss söndag! regn dåligt väder, ja e på dåligt humör, o snart bryter jag ihop! Vill bort härifrån,
.......o snart måste jag sätta mig ner o börja plugga annars kommer de aldrig att bli gjort :/


Kanelbullens Dag

Yep idag är det kanelbullens dag.
Så igår efter att jag o Elin vart på hund gården så åkte jag hem till henne för att baka bullar ;) Annars var de inte så mkt mer som hände på min lördag kväll, nu måste jag bara se till att ja kommer igång o börjar plugga naturkunskap B, då jag har prov snart! Shit de kommer fan gå åt helvete!!


Var bara tvungen att lägga upp den här bilden på Reina,
som Elin lyckades ta igår,
min galna underbara super glada hund =)

Galen kväll

Igår va riktigt rolig!
Började kvällen med att ta mig hem till John för att lämna Reina, sen tog ja på mig klackarna och drog mig till rådmansgatan där en söt liten Elin väntade på mig :) Sen begav vi oss till Retro sen kom tunnel o henry dit o vi började kvällens supande ;)
Var två riktigt trevliga dörrvakter där också :P
Blev många störda bilder o ja tror de inte finns en ända fin en haha
vid 1 kom John dit o vi fortsatte supa tills de stängde :) En riktigt lyckad kväll med andra ord!
Nu väntar ja på att Elin ska komma hit me Lona sen ska vi upp till hundgården o gå o fika.
Bilder kommer sen ;)

Libra

Du har mycket att styra och ställa med.
Ett impulsköp under dagen kan visa sig vara en god affär.


torsdag.

Denna dag har spenderats hemma hos John. Vid 9 väcktes man av att en liten Reina var hungrig och ville ut på morgonpromenad så de var bara att gå upp o sätta på sig sin stora mysiga tjockiströja o gå ut i kylan.. Sen gick jag tillbaka till sängen, o sov bort hela förmiddagen. Sen var ja ute i ca 2 timmar med min lilla Reina var på hundgården o gick sen på en liten promenad i parken. Man träffas väldigt ofta på väldigt trevliga personer där! o enormt söta hundar!

Hm, de är mkt som kommer och går genom mitt super lilla huvud just nu.
Vet inte riktigt vart jag ska rikta alla mina tankar, de är för många.
Och de ställer bara till problem.

Imorgon blir de utgång med Elin o sen vet ja inte riktigt vilka mer de blir,
men de kommer säkert blir skit kul =)
Känner att jag behöver de nu!

Buenas Noches,
Nu e de dags att bädda ner sig i sängen.

RSS 2.0