Fredagskväll

Hola!!
Känner mig helt död, var ute och festade igår med några kompisar.
Kvällen började lugnt och vi drog till huset där vi sen drack och dansade hade riktigt trevligt tills något lite mindre trevligt hände men men ,,,
De hela slutade med att vi drog hem till en person och det blev sent och jag och syster hade igen lust att ta oss hem därifrån vid 4 på morgonen så vi stannade över.
När jag kommer hem däckade jag i min underbara säng och nu måste jag ta och försöka göra mig iordning inför varberg som vi åker till imorgon.  Har inte packat klart än men de kommer nog att gå fort =)
Synd att man inte är hemma på lovet så man kan dra ut och festa, Vi får la se om vi hittar några roliga männsikor i Gamla Köpstad,,
Chau Chau

Donde estas? Ahora cuando te necesito!


Donde estas cuando te necesito? No te puedo llamar, no estas online, no estas en skype. Estoy mal amiga y te necesito. Sos mi otra parte y no hay nadie como vos, sos unica,, ahora me encierro no qiero hablar con la gente, qiero estar sola, no puedo explicar como me siento. Si tenes las ganas y la energia podes hacer todo lo q qieres pero no soy tan fuerte, bueno a veces si pero ahora no. Ahora me siento sola, no tengo ganas d nada.


Jag gömmer mig från världen, gömmer mig där ingen kan finna mig där jag kan hålla mig för mig själv. Där slipper jag att förklara hur jag mår, slipper att förklara varför jag gråter, slipper att förklara varför jag känner mig ensam när jag har en massa människor runt omkring mig, Där kan jag bara vara.



Foto de nuestros dias juntas en Mar del Plata.
Me acuerdo q justo en ese momento me sentia FELIZ
.

Ny Blogg



Hej Hej, inte för att någon kommer att läsa det här med iaf.

Det här är min blogg. Vet inte hur många gånger som jag kommer att uppdatera men bara för att spendera lite tid som jag gör det här.

Mi nuevo Blogg.

Chau


// Pamina

RSS 2.0